• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/markovco/public_html/online/wp-content/themes/wplms/header.php on line 58
    Sign Up

Общи условия

Тези Общи условия уреждат взаимоотношенията между Продавач и Купувач (потребител), който ползва online.markovcollege.com за достъп до различни обучителни материали. С натискането на обект, картинка, линк (различен от този на Общите условия) или бутон, разположен на уебсайтаonline.markovcollege.com cе счита, че Вие приемате или сте съгласни с описаните по-долу Общи условия. Настоящите Общи условия са съобразени с изискванията на Закона за защита на потребителите (ЗЗП) със следния сайт  https://kzp.bg/ , както и с другите нормативни актове, действащи в Република България. На 09.01.2016г започва да работи електронната платформа за онлайн решаване на потребителски спорове (платформа за ОРС) – нейният адрес е http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

1. ДЕФИНИЦИИ

 

„ПРОДАВАЧ” е интернет сайтът online.markovcollege.com, който е собственост на Марков колеж ООД и служи като виртуална платформа за обучения. Продавачът е лицето, с което Потребителят сключва договор за продажба на абонамент за неограничен достъп до различни обучения в платформата.

Марков колеж ООД е търговското дружество с ЕИК: 130328395, със седалище в град София, кв. Южен парк, бл. 43,офис 2, което създава и поддържа платформата. Марков колеж ООД има пълните права едностранно да променя съдържанието на онлайн платформата, както и начините на достъп до нея.

„ПОТРЕБИТЕЛ” e дееспособно лице, което се е съгласило с настоящите Общи условия и се възползва от обучителните материали, поместени в онлайн платформата.

„ПЛАТФОРМА“ – online.markovcollege.com e сайт, базиран в интернет пространството, който, благодарение на специално разработен за нуждите на платформата софтуер, позволява създаване на отделен акаунт.

 

2. УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПЛАТФОРМАТА

2.1. За да използвате платформата, следва да създадете свой профил, чрез потребителско име и парола.

2.2. Създаването на един акаунт позволява използването на платформата от един потребител. При установени нарушения Марков колеж може да потърси правата си по съдебен ред.

2.3. За да достъпите съдържанието на даден продукт, следва първо да влезнете във вашия профил и да го закупите. След като плащането бъде обработено, ще получите достъп до продукта.

2.4. Някой от продуктите са с ограничен достъп и могат да бъдат достъпени само от завършили основен курс на Марков колеж. Достъпът до курсовете се осъществява чрез код. Лица, които не отговарят на горното условие не могат да закупуват и достъпват това съдържание.

 

4. ПЛАЩАНЕ

4.1. Плащането се осъществява с банков превод или чрез кредитна/дебитна карта.

4.2. Плащанията с дебитна/кредитна карта се извършват от външен оператор чрез криптирана със SSL връзка.

4.3. Времето за обработка на плащанията зависи от оператора. Обикновено отнема между 1-5 работни дни.

 

5. УСЛОВИЯ ЗА КОПИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ

 

5.1. Цялата информация, публикувана в сайта online.markovcollege.com, е авторска собственост на Марков колеж ООД. Онлайн платформата не дава право на собственици на други сайтове и потребители да ги публикуват, дори с връзки към online.markovcollege.com.

5.2. Забранява се копирането на текстове от online.markovcollege.com и поставянето им в други уеб сайтове и онлайн магазини без писмено съгласие на Марков колеж ООД.

5.3. Забранява се записването, възпроизвеждането и разпространението на видео, аудио и текстови записи. При установено нарушение, Марков колеж ООД ще търси правата си по съдебен ред.

 

6. РЕКЛАМНИ СЪОБЩЕНИЯ И БЮЛЕТИН

 

6.1. Потребителят ce cъглacявa, чe ПЛАТФОРМАТА имa пpaвo дa изпpaщa пo вcяĸo вpeмe eлeĸтpoнни cъoбщeния ĸъм тях, вĸлючитeлнo и електронен бюлeтин.

 

7. ИЗMEHEHИE И ДOCTЪΠ ДO OБЩИTE УCЛOBИЯ

 

7.1. Общите условия могат да бъдат променени едностранно от Продавача по всяко време чрез актуализирането им. Тези промени влизат в сила незабавно и са задължителни за всички Потребители.

7.2.За измененията в настоящите Общи условия Продавачът нa ПЛАТФОРМАТА следва да yвeдoми пo пoдxoдящ нaчин вcичĸи Потребители.

8.ПРИЛОЖИМО ПРАВО

8.1. Приложимото право при неуредените въпроси от настоящите общи условия е българското законодателство.
Всички неуредени спорове ще се водят по доброволен път, а в случаите на невъзможност ще се отнесе до компетентен български съд и приложимото законодателство ще е българското.

 

top
© 2017 Марков колеж.Всички права запазени.