• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/markovco/public_html/online/wp-content/themes/wplms/header.php on line 58
    Sign Up

 Достъпно само за завършили основен курс на Марков колеж. След като направите плащането, въведете своя код за достъп.

 Продължителност: 200 минути 

Вклюва: 10 броя активни медитации

 Ниво: Напреднал, Мастър

 Език: Български

 Формат: Аудио

 

Авторска система от медитации към обучението в Марков колеж

Повечето завършили курса в Марков колеж, споделиха, че биха искали да имат възможността да се връщат към някои от медитациите към обучението. Именно затова подбрахме онези, които считаме, че могат да се правят често и по много.

Тези медитации са наша авторска система, която е доказала ефективността си още от времето на Петър Марков. Следват 10 медитации, които лично той е писал, взаимствайки опита от Шакти Гъуеин, Джанет Реийнуотър, Мистър Реди и много други.

За нас е удоволствие да ти ги предложим, записани в професионално студио и с квалифициран музикален монтаж. Те са достъпни за теб, само ако си завършил първите 5 модула от обучението в основния ни курс.

Кои медитации са включени:

 

ЛИЧНОТО УБЕЖИЩЕ

Личното убежище нашият въображаем храм на сърцето. Това е място, в което можеш да се връщаш в произволно време, само затваряйки очи и пожелавайки да се окажеш там. На това място ти винаги ще се чувстваш в цветущо здраве и пълна сигурност. Освен това, то ще бъде за теб място с особена сила, където ще въстановяваш жизнената си енергия. Възможно е да решиш да пребиваваш там всеки път когато медитираш или практикуваш Творческа Визуализация, когато решаваш проблеми или просто искаш да се насладиш на удоволствието да бъдеш в хармония със себе си. Можеш в пълна степен да използваш в него своите творчески способности и да получаваш маса удоволствия…

С тази медитация ще пресъздадеш, подредиш или обновиш своето лично убежище. Ще си създадеш усещане за вътрешни устои, комфорт, спокойствие, мир, защита, сигурност. В личното убежище можеш да се свързваш на по-дълбоко ниво със същността си и да проектираш чрез него увереност и решителност в ежедневието си. Там можеш да каниш ментори, съмишленици и близки, за да водиш желаните разговори с тях, да им задаваш въпроси и да взимаш решения с тяхна помощ.


РОГЪТ НА ИЗОБИЛИЕ

Вселената – това е разкрито съвършенство. Не е нужно да се държиш за нещо. Имаш всичко необходимо за да се наслаждаваш на твоите тук и сега. Цялата необходима за това любов се намира в твоето сърце. Ти обичаш и те обичат. Вселената винаги отговаря на твоите въпроси. Защото тя – Вселената, се явява място с велика щедрост и процъфтяване – това е естествено състояние за всички нас, било в материални или в духовни ценности. Защото обладаването на това, което искаме да имаме в живота, внася своя принос в общото човешко щастие и съдейства на другите в създаването на по-щастливи условия на живот за тях самите.

Всеки един от нас има моменти, в които усеща собственото си ограничение в поставянето и изпълнението на целите, в липсата на мащаб при мисленето, във вярването, че има неограничени възможности. С тази медитация ще провокираш изобилието на всички нива – в творчество, в мислене, в преживяване. Това е визуализацията, с която може и да се награждаваш. Тя е източник на вдъхновение.


РОЗОВОТО ОБЛАЧЕ

Живеем в една богата Вселена и тук има изобилие за всички нас. Щедростта е нашето естествено състояние на съществуване. Животът е безупречния, безграничен източник на всичко, което получаваме. Ние заслужаваме щастието и процъфтяването. Колкото повече процъфтяваме, толкова повече можем да поделяме с другите.

Чрез тази творческата визуализация ще можеш да облечеш в розово облаче едно твое желание или цел, да го заредиш с енергия и да го пуснеш да се рее и как отлети от теб към Вселената, съдържайки в себе си твоето послание.

Преди розовото облаче, медитацията съдържа техника, с която да изградиш необходимите за него хармония в теб, твоя контакт със света и космоса, твоето благополучие и сила на самоизразяване…


ДЕЗИДЕНТИФИКАЦИЯ

В забързаното ежедневие често имаме склонност да се идентифицираме с аспекти на нашата личност. Идентифицираме се повече с емоциите си, с ума си или с тялото си. Идентифицирайки се частично с някакъв аспект от личността ни, това ни пречи да се идентифицираме с истинската ни същност, с центърът на Чистото Съзнание. Центърът на Волята, способен да управлява нашите физиология, психика и интелект.

Тази медитация е упражнение по само-отъждествяване, което можеш да повтаряш в различни варианти когато почувстваш нужда да подсилиш връзката си със себе си.

Ти си Господарят на твоите светове и те са в пълното твое владение


ВЕЧЕРЕН ОБЗОР

С тази медитация за кратко време ще минеш през изминалия ден. От момента, в който си станал до момента на медитацията, ще бъдеш воден през цялото време.

Тази техниката помага да визуализираш изминалия ден по една полегата пътечка. Пътечката е сугестия за подсъзнанието. Покатерването по нея създава усещането за развитие и стойност.

Времето не се движи линейно, започваме от края на деня. Тръгваме първо в обратен ред. Минаваме през събитията, чертаем образи, припомняме си емоции. Задаваме си въпроси за качествена саморефлексия.

Техниката позволява да се прави ежедневно вечер, преди лягане. За много кратко време ще можеш да правиш обзор на деня.


ПРОШКА КЪМ ЗНАЧИМИЯ ДРУГ

За да генерираме енергия за настоящето и бъдещето е нужно да се освободим от болката, обидата и тежката енергия в миналото. Да простим на значимия ни човек, да обновим отношението си към него, да отворим сърцето си безусловно и да го приемем такъв какъвто е.

Медитацията преминава през това да си представим някой близък за нас, да поговорим мислено с него, да обясним важната му роля за нас, да разкрием емоционалното си преживяване, да си представим взаимоотношението във времето напред, за да подобрим общуването си с него на емоционално и духовно ниво.

Техниката позволява да се прави многократно с различни хора.


МОЛИТВА ЗА ЛЮБОВ

Предстои ви вълнуващо преживяване през красиво природно обкръжение и среща със стареца, изпълнен с любов и светлина. Разказвайки своята история, той ще отвори сърцето си, за да предаде своя пламък от любов, пречиствайки всичко до което се докосне.

С тази медитация ще изпълниш мислите, емоциите и тялото си с любов и усещане за единност с вятъра и водата, с цялата природа, с всички хора и животни. Ще засияеш от огъня на любовта и благодарността.


ПРОМЯНА И БЛАГОДАРНОСТ

Тази медитация ще ти помогне да приемеш своето минало и да стъпиш стабилно на пътя на своето щастие. Ще се срещнеш с досегашното си „Аз“, ще се изпълниш с любов и благодарност, с които да „прегърнеш“ себе си. С тази енергията ще можеш да се възползваш пълноценно от възможностите пред теб и уверено да извършваш промени в живота си.


ЗА СИЛАТА

С тази медитация ще постигнеш увереност и преживяване за сила. Ще имаш възможност да визуализираш „идеален“ образ от личностни черти, които да проектираш върху себе си като естествено твое поведение.

Във втората част на медитацията красотата на свързаността между „фаровете“ в океана, ще те изпълни с усещане за вътрешно могъщество от огромна енергия, която никога не свършва.

 


Достъпни и на твоя телефон

 

Course Curriculum

Сутрешно алфа планиране
Сутрешно алфа планиране 00:20:00
Вечерен обзор
Вечерен обзор 00:20:00
Лично убежище
Лично убежище 00:20:00
Рог на изобилието
Рог на изобилието 00:20:00
Розово облаче, заземяване и изобилие
Розово облаче, заземяване и изобилие 00:20:00
Дезидентификация
Дезидентификация 00:20:00
Молитва за любов
Молитва за любов 00:20:00
Прошка към значимия друг
Прошка към значимия друг 00:20:00
За силата
За силата 00:20:00
Промяна и благодарност
Промяна и благодарност 00:20:00

Course Reviews

N.A

ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

No Reviews found for this course.

9 STUDENTS ENROLLED

Търси

top
© 2017 Марков колеж.Всички права запазени.