• Login

  • Warning: Use of undefined constant BP_REGISTER_SLUG - assumed 'BP_REGISTER_SLUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/markovco/public_html/online/wp-content/themes/wplms/header.php on line 58
    Sign Up

 Достъпно само за завършили основен курс на Марков колеж. След като направите плащането, въведете своя код за достъп.

 Продължителност: 20 минути 

 Ниво: Напреднал, Мастър

 Език: Български

 Формат: Аудио

 

Вселената – това е разкрито съвършенство. Не е нужно да се държиш за нещо. Имаш всичко необходимо за да се наслаждаваш на твоите тук и сега. Цялата необходима за това любов се намира в твоето сърце. Ти обичаш и те обичат. Вселената винаги отговаря на твоите въпроси. Защото тя – Вселената, се явява място с велика щедрост и процъфтяване – това е естествено състояние за всички нас, било в материални или в духовни ценности. Защото обладаването на това, което искаме да имаме в живота, внася своя принос в общото човешко щастие и съдейства на другите в създаването на по-щастливи условия на живот за тях самите.

Всеки един от нас има моменти, в които усеща собственото си ограничение в поставянето и изпълнението на целите, в липсата на мащаб при мисленето, във вярването, че има неограничени възможности. С тази медитация ще провокираш изобилието на всички нива – в творчество, в мислене, в преживяване. Това е визуализацията, с която може и да се награждаваш. Тя е източник на вдъхновение.

 


Досъпно и на твоя телефон

 

ВЗЕМИ В КОМПЛЕКТ

Course Curriculum

Рог на изобилието 00:20:00

Course Reviews

N.A

ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

No Reviews found for this course.

2 STUDENTS ENROLLED

Търси

top
© 2017 Марков колеж.Всички права запазени.